Bestelling kompas en SPORTident

Bestelling kompas en SPORTident

Om je deelname aan wedstrijden wat gemakkelijker te laten verlopen organiseren we met de club een groepsaankoop van SPORTidents en duimkompassen.

Kompas

Een duimkompas helpt je (vooral op boswedstrijden) om je kaart te oriënteren en richting te houden op weg naar je volgende post. Met een duimkompas lukt dit al lopend, omdat het vastzit aan je duim. Stuur een mail naar info@antwerporienteers.be als je graag een duimkompas wil bestellen (€ 37,5) en of je graag een links- of rechtshandig kompas wil. De meeste rechtshandigen dragen hun kompas en kaart links en hun SPORTident rechts (bij linkshandigen is dat omgekeerd 😉).

Als je nu besteld heb je je kompas op de training van 5 juli in Bergen op Zoom!

SPORTident

SPORTident is de tijdsregistratiechip die je kent vanop de AOS-wedstrijden. SPORTident wordt op alle wedstrijden in België gebruikt, en is ook internationaal het meest toegepaste systeem. Op de wedstrijden en trainingen van Antwerp Orienteers kan je er gratis een lenen van de club, maar op alle andere wedstrijden zal je een SPORTident moeten huren van de organisatie. Dit kost zo’n 2€ per wedstrijd. 

Als je graag een SPORTident besteld heb je 2 keuzes:

  • SIAC (dit is een SPORTident die de post ook in ‘touch-free’ modus kan registreren, dus zonder dat je de SPORTident in het gaatje steekt. Dit werkt enkel als de organisator die modus aanzet). Kostprijs: 66€
  • SICard 9 (dit is een ‘gewone’ sportident). Kostprijs: 40€

Je kan voor beide SPORTidents de nummer en de kleuren van de SPORTident vrij kiezen (met een paar beperkingen).

Stuur een mailtje naar info@antwerporienteers.be als je een SPORTident wil bestellen.